به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ علاقه افراد به قهوه و مصرف بیش از حد آن اتفاق ناگواری نمیباشد، چراکه این ماده نوشیدنی برای تقویت حافظه، خلقوخوی، سلامت قلب و حتی کاهش خطر دیابت بسیار مفید است. مشکل اصلی اینجاست که این همه شیرینی و ماده تلخ سمی، باعث عادت افراد به آنها میشود.
در اینجا چند ماده افزودنی مضر به همراه پاک کنندهها در بحث بهسازی طبیعت قهوه به شما ارائه میگردد:
شکرمصرف مقدار مشخصی از شکر به بدن آسیبی نمیرساند اما اگر شما از آن دسته افرادی هستید که روزانه چندین بار قهوه مصرف میکنید باید در نظر داشته باشید که اینگونه کالری بدن شما به سرعت افزایش مییابد.
مصرف روزانه 2 قاشق غذاخوری شکر برای 3 فنجان قهوه با 48 گرم شکر موجود در نوشابهها برابری میکند. لذا برای حذف مصرف شکر بهتر است از دارچین به عنوان شیرین کننده طبیعی استفاده شود. براساس مطالعات دارچین به کاهش قند خون کمک کرده و اشتهای افراد را کنترل میکند.
شیر بدون سر شیر
غالبا شنیده میشود که شیرهای کم چرب مناسب نیستند، اما باید گفت شیرهای پرچرب بهتر است. مصرف قهوه با شکر باعث افزایش کالری سوزی بدن شما می شود.
طبق مطالعات اخیر افرادی که به طور منظم شیر پرچرب مینوشند کربوهیدرات کمتری ار مصرف کردهاند.
گفتنی است که دیگر مطالعات نشان میدهد، مصرف لبنیات کم چرب 23 درصد خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 را کاهش میدهد.
مصرف ادویهها
نوشیدن قهوه با طعمهای فندوق، کارامل حاوی مقدار بسیار زیادی شکر و رنگهای مصنوعی است.
لذا لازم است برای افزایش عطر و طعم قهوه (بدون بالا رفتن گلوگز خون) از چند قطره وانیل، نعنا یا عصاره بادام استفاده کنید.